Dames en tienermeiden kledingbeurs 2019


Speel-o-theek de Dobbelsteen organiseert op vrijdagavond 8 november (18.30 - 20.30 uur) en zaterdagochtend 9 november 2019 (9.30 - 11.30 uur) voor de 3e keer de kledingbeurs speciaal voor de dames en tienermeiden van Ruurlo en omgeving. Van maat XS t/m ...... (ook grote maten). Zomer- en winterkleding. Alle kleding gesorteerd op artikel en maat.

We openen dit keer wederom op vrijdagavond en zaterdagochtend de deuren. De toegang is gratis. Er is kleedruimte voor het passen van kleding.

Inschrijven

De dames-en tienermeiden kledingbeurs staat los van de kinderkledingbeurs. Inbrengers van de kinderkledingbeurs die ook willen inbrengen bij de damesbeurs krijgen hiervoor een ander verkoopnummer. De damesbeurs heeft ook andere stickers dan de kinderkledingbeurs.

Inschrijven voor de dameskledingbeurs (vanaf maat XS t/m ...... ) kan door een e-mail te sturen naar sotdedobbelsteen@gmail.com 

Vermeld hierin: (*) naam, adres, mobiele telefoonnummer, verkoopnummer (indien van toepassing) en het aantal stickervellen (€ 2,00 per stickervel. Vel bevat 23 stickers)

(*) U kunt inschrijven tot zaterdag 19 oktober 2019, daarna sluiten wij de inschrijving. 

Klik hier om het reglement van de dameskledingbeurs te downloaden.

 

De Dames en tienermeiden kledingbeurs is ook te vinden op Facebook.