De kinderkleding- en speelgoedbeurs

Als u op zoek bent naar goede maar ook betaalbare kleding vanaf maat 86 tot en maat 176 én maat XS en S, dan bent u bij de kledingbeurs van speel-o-theek de Dobbelsteen aan het goede adres, want ieder voorjaar en najaar wordt er een kledingbeurs georganiseerd in de grote zaal van 't Kulturhus aan de Nieuwe Weg 5 in Ruurlo. U kunt op uw gemak snuffelen tussen de kleding die grotendeels aan rekken is opgehangen. De kleding is overzichtelijk gesorteerd op maat en op jongens- en meisjeskleding.

De kledingbeurs wordt gecombineerd met een speelgoedbeurs met een ruim aanbod voor kinderen vanaf 1 jaar.

U kunt zelf ook kleding en speelgoed inbrengen. U hoeft hiervoor geen lid van de speel-o-theek te zijn. Van de kleding die verkocht wordt gaat 70% naar de inbrenger en 30% naar de speel-o-theek. De Dobbelsteen gebruikt deze bijdrage om nieuw speelgoed aan te schaffen.

Kopers op de beurs kunnen, naast contante betaling, ook met de PIN betalen!

Volgende Kinderkleding-en speelgoedbeurs:

De  volgende kleding- en speelgoedbeurs staat gepland op vrijdag 13 oktober (18.30 - 20.30 uur) en zaterdag 14 oktober (9.30 - 10.30 uur).

De entree is gratis.

Als u (voor de eerste keer) kinderkleding en/of speelgoed wilt inbrengen voor onze beurs, dan kunt u zich in de speel-o-theek inschrijven op de volgende data:

  • dinsdagavond 19 september (19.00 - 20.00 uur)
  • woensdagmiddag 20 september (15.30 - 16.30 uur) of
  • zaterdagochtend 23 september (9.30 - 10.30 uur)

De stickervellen kosten € 2,00 per stickervel. 1 vel bevat 23 stickers.

 LET OP: Wanneer je geen nieuwe stickers nodig hebt is inschrijven toch nodig. Stuur dan een email stuur naar beurs@sotdedobbelsteen.nl 

Heeft U nog vragen, mail deze dan naar beurs@sotdedobbelsteen.nl

Hier kunt u het reglement van de beurs te downloaden.