De kinderkleding- en speelgoedbeurs

Als u op zoek bent naar goede maar ook betaalbare kleding vanaf maat 86 tot en maat 176 én maat XS en S, dan bent u bij de kledingbeurs van speel-o-theek de Dobbelsteen aan het goede adres, want ieder voorjaar en najaar wordt er een kledingbeurs georganiseerd in de grote zaal van 't Kulturhus aan de Nieuwe Weg 5 in Ruurlo. U kunt op uw gemak snuffelen tussen de kleding die grotendeels aan rekken is opgehangen. De kleding is overzichtelijk gesorteerd op maat en op jongens- en meisjeskleding.

De kledingbeurs wordt gecombineerd met een speelgoedbeurs met een ruim aanbod voor kinderen vanaf 1 jaar.

U kunt zelf ook kleding en speelgoed inbrengen. U hoeft hiervoor geen lid van de speel-o-theek te zijn. Van de kleding die verkocht wordt gaat 70% naar de inbrenger en 30% naar de speel-o-theek. De Dobbelsteen gebruikt deze bijdrage om nieuw speelgoed aan te schaffen.

Kopers op de beurs kunnen, naast contante betaling, ook met de PIN betalen!

Kinderkleding-en speelgoedbeurs najaar 2020 is gecanceld.

De  volgende kleding- en speelgoedbeurs staat gepland nog niet gepland.

De entree is gratis.

Als u (voor de eerste keer) kinderkleding en/of speelgoed wilt inbrengen voor onze kinderkleding- en speelgoedbeurs, stuur dan een email naar beurs@sotdedobbelsteen.nl, Vermeld hierin: naam, (mobiel) telefoonnummer, verkoopnummer (indien van toepassing) en het gewenst aantal kleding- en/of speelgoedstickervellen. De stickervellen kosten € 1,50 per stickervel. 1 vel bevat 23 stickers.

 LET OP: Ook wanneer je geen nieuwe stickers nodig heeft, is inschrijven nodig. Per inbrenger 5 kleding en/of 3 speelgoedstickervellen. Inbrengers van de dames en tienermeidenkleding beurs, die ook inbrengen bij de kinderkledingbeurs, hebben hiervoor een ander verkoopnummer. De kinderbeurs heeft ook andere stickers dan de damesbeurs.

Heeft U nog vragen, mail deze dan naar beurs@sotdedobbelsteen.nl

Hier kunt u het reglement van de beurs te downloaden.