De kleding- en speelgoedbeurs

Als u op zoek bent naar goede maar ook betaalbare kleding vanaf maat 86 tot en maat 176 én maat XS en S, dan bent u bij de kledingbeurs van speel-o-theek de Dobbelsteen aan het goede adres, want ieder voorjaar en najaar wordt er een kledingbeurs georganiseerd in de grote zaal van 't Kulturhus aan de Nieuwe Weg 5 in Ruurlo. U kunt op uw gemak snuffelen tussen de kleding die grotendeels aan rekken is opgehangen. De kleding is overzichtelijk gesorteerd op maat en op jongens- en meisjeskleding.

De kledingbeurs wordt gecombineerd met een speelgoedbeurs met een ruim aanbod voor kinderen vanaf 1 jaar.

U kunt zelf ook kleding en speelgoed inbrengen. U hoeft hiervoor geen lid van de speel-o-theek te zijn. Van de kleding die verkocht wordt gaat 70% naar de inbrenger en 30% naar de speel-o-theek. De Dobbelsteen gebruikt deze bijdrage om nieuw speelgoed aan te schaffen.

Klik hier voor een foto-impressie van de beurs.Kleding- en speelgoedbeurs najaar 2018

De  volgende kleding- en speelgoedbeurs staat gepland voor vrijdag 28 september 2018 van 18.30-20.30 uur en zaterdag 29 september van 9.30-10.30 uur.

De entree is gratis.


 

Als u (voor de eerste keer) kinderkleding en/of speelgoed wilt inbrengen voor onze kinderkleding- en speelgoedbeurs (eind september), stuur dan nu alvast een email naar beurs@sotdedobbelsteen.nl, dan zorgen wij dat u wordt opgenomen in ons beursbestand en ontvangt u in augustus een email met alle informatie betreffende de aanschaf van stickervellen, inbreng van kinderkleding en speelgoed enz.

Heeft U nog vragen, mail deze dan naar beurs@sotdedobbelsteen.nl

Hier kunt u het reglement van de beurs te downloaden.