28-08-2017

Speel-o-theek luidt de noodklok


Met veel plezier draaien wij, een enthousiast team van vrijwilligers, al jaren speel-o-theek De Dobbelsteen in Ruurlo en met veel succes organiseren wij vanuit deze speel-o-theek ook al jaren de kinderkleding- en speelgoedbeurs in ’t Kulturhus in Ruurlo.

Om dit mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van de inzet van vele vrijwilligers. Niet alleen om de beurs te organiseren maar ook om de speel-o-theek te laten draaien. Want zonder de speel-o-theek geen kledingbeurs…

Helaas zien wij het team van vrijwilligers van de speel-o-theek de afgelopen jaren drastisch teruglopen. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om het bestaan van de speel-o-theek in haar huidige vorm, en het bestaan van de beurs, te waarborgen.

Bij deze willen luiden we dan ook “de noodklok”!!!


Heeft u zelf interesse om eens per twee weken met een gezellig team de speel-o-theek te draaien tijdens de openingstijden (dinsdag 18.30-20.00, donderdag 15.30-16.30, vrijdag 8.30-10.00)? 

Of misschien weet u iemand die het leuk zou vinden om dit te doen? 
Of misschien heeft u andere ideeën of suggesties om vrijwilligers te werven? 
Alle reacties zijn van harte welkom!!

Wilt u extra informatie of wilt u een kijkje komen nemen in de speel-o-theek, dan bent U  van harte welkom tijdens openingstijden. Het plannen van een ander geschikt moment voor u zou ook altijd kunnen. Reacties zijn welkom via ons emailadres info@sotdedobbelsteen.nl

Alvast vriendelijke dank voor uw reactie en het meedenken!

We hopen dat het team binnenkort uitgebreid gaat worden met enthousiaste nieuwe vrijwilligers om zo het bestaan van de speel-otheek en de daarmee ook de beurs veilig te stellen!

Met vriendelijke groeten,

Team vrijwilligers speel-o-theek De Dobbelsteen