Teamuitje zaterdag 26 juni 2010

Voor de zomervakantie is het ieder jaar weer tijd voor de grote schoonmaak in de speel-o-theek. Al het speelgoed wordt in de hal van 't Kulturhus gezet en de speel-theek wordt tot in alle hoeken en gaten gepoetst en gesopt tot alles er weer piekfijn bij staat. Nuttig werk is het zeker, maar het is minstens net zo gezellig om samen zo bezig te zijn en tussendoor even samen een kopje koffie met wat lekkers te kunnen drinken.

Al dit harde werk moet natuurlijk beloond worden. Dit keer was er een korte kompasspeurtocht georganiseerd. Deze leidde naar restaurant de Luifel, waar een overheerlijke lunch klaar stond om de hongerige magen te vullen: diverse belegde broodjes met een lekkere warme kroket erbij en nog verschillende soorten fruit.

Maar hiermee was de dag nog niet ten einde. In 't Kulturhus stond nog een verrassing te wachten: onder toeziend oog van Hetty ter Horst van de Kunstkring werden de schilderkunsten van de vrijwilligers gebundeld en samen werd een origineel schilderij gemaakt dat nu een ereplaats heeft gekregen in de speel-o-theek.

Ieder jaar wordt er weer een andere invulling gegeven aan het teamuitje, maar het is altijd gezellig en het biedt bovendien een goede gelegenheid om de andere vrijwilligers beter te leren kennen.